HanTing Cuisine

Chefs HanTing Cuisine winnen goud bij wereldkampioenschap

Een Nederlands team is tweede geworden, bij het Wereldkampioenschap Chinees Koken, dat afgelopen week in Rotterdam plaatsvond. Het team bestond uit uit chefs van Michelin-restaurant HanTing Cuisine uit Den Haag en UMAMI by Han uit Eindhoven. Een Chinees team, afkomstig uit Shanghai, werd eerste.  (more…)

22/09/2016 Nieuws

Holland Herald

hanting_hollandherald_600px

20/08/2016 Holland Herald, In de media

Gastronomisch genieten langs de Vliet

Op zondag 18 september van 11 tot 16 uur, organiseert de vereniging Jeunes Restaurateurs d’Europe een bijzonder evenement voor een bijzonder doel: de Culibus. Samen met vier JRE-restaurateurs uit deze omgeving, serveert HanTing Cuisine een hoogstaand vijfgangenmenu met bijpassende wijnen.

STEUN HET GOEDE DOEL: CULIBUS

Gezond eten
Wij zijn jonge, getalenteerde restaurateurs, verenigd in de Jeunes Restaurateurs d’Europe. Onze liefde voor lekkere smaak en gezond eten geven we graag door aan kinderen, want kinderen verdienen gezond eten met smaak. Nu en morgen! Daarom hebben wij de Stichting JRE Culibus opgericht in 2007 en sinds 2009 rijden wij met de Culibus door Nederland om kinderen op een leuke manier te laten zien hoe je lekker en gezond kunt eten.

Gastronomische rondvaart
Om geld op te halen voor dit belangrijke doel, organiseren we een gastronomische rondvaart. Het evenement begint om 11 uur bij Parking Hoornwijck in Rijswijk (hier kunt u tevens uw auto parkeren). Vanaf de parking wordt u begeleidt naar de opstapplaats bij de Hoornburg in Rijswijk. Hier zal uw rondvaart op de Vliet met een vijftal heerlijke amuses en een glas bubbels beginnen. Vervolgens vaart u langs de keukens van Restaurant Mazie, restaurant HanTing Cuisine, Restaurant Villa la Ruche en Brasserie NL. Daarna vaart u terug naar de Hoornbrug in Rijswijk. Hier wordt u opgehaald en naar de afterparty gebracht op het landgoed Zuidhoorn, waar u geniet van het dessert van Restaurant Savarin, een drankje en live entertainment.

Toegangskaarten
Voor € 95,- krijgt u toegan tot dit all-inclusive* evenement en steunt u Stichting JRE Culibus. De toegangskaarten zijn te verkrijgen bij de deelnemende restaurants.

Wij hopen u te mogen ontmoeten tijdens de Culinaire Cruise voor Stichting JRE Culibus!

Chef Han Ji

 

Uw toegangskaart is dus inclusief een plaats op de rondvaartboot van de Ooievaart, een gastronomisch vijf gangenmenu, inclusief bijpassende wijnen, een afterparty met live muziek op het landgoed Zuidhoorn en uiteraard een bijdrage van € 95,- aan het goede doel Stichting JRE Culibus.

21/07/2016 JRE