Elsevier – ‘Met lekker eten onderscheid je je niet meer’ (NL)

13/03/2018 Elsevier, Uncategorized

HanTing Cuisine gaat verder met nieuw concept: Zheng (NL)

HanTing Cuisine gaat komend voorjaar verder onder een nieuwe naam en met een gloednieuw concept: Zheng. HanTing Cuisine blijft bestaan, maar verhuist naar Beijing.

Stoom
Chef Han Ji: ‘Na 9 succesvolle jaren, vonden we het de hoogste tijd om met iets nieuws te komen. We hebben besloten om een andere richting in te slaan. We willen terug naar de Chinese basis en toegankelijker worden. Ook gezond eten krijgt een nog prominentere positie.’ Afgelopen maanden heeft Han Ji veel tijd doorgebracht in China om inspiratie op te doen en de opening van nieuwe restaurants voor te bereiden. Onlangs opende UMAMI by Han zijn deuren in Beijing en ook HanTing Cuisine verhuist naar de Chinese hoofdstad.

Experimenteren
‘Zheng wordt het nieuwe lab voor de Han Group. Hier gaan we experimenteren met nieuwe stijlen en smaken en ingrediënten uit de verschillende Chinese keukens.’

Betaalbaar & gezond
De fusion-stijl van HanTing Cuisine wordt doorgezet bij UMAMI by Han. ‘Met deze shared-diningrestaurants bieden we wat de nieuwe generatie gasten wil: betaalbaar, gezond, lekker informeel, maar wel met goede service en kwalitatief hoogstaand eten. Ditzelfde gaan we doen bij Zhèng, maar dan wel op een hoger niveau. Geen petieterige schilderijtjes met bloemetjes en bijtjes, maar strakke gerechtjes met krachtige smaken.’

Han Group
Zheng is onderdeel van de Han Group, met onder meer de restaurants UMAMI by Han in Nederland en China en Red Chilli in Nieuwe-Niedorp. De restaurants combineren de Oosterse en Westerse wereld en gebruiken de 5.000 jaar oude Chinese Voedingsleer als leidraad. Het was nog mogelijk om tot 1 mei te reserveren bij HanTing Cuisine Den Haag.

11/12/2017 Nieuws

Volkskrant – Santé (NL)

07/12/2017 In de media, Volkskrant