HanTing Cuisine

Vleesgerechten

WARME VLEESGERECHTEN
Warm meat dishes

Kwartel
Filet & bout ~ eendenlever ~ schuim van wu zhi mao taò ~ saus van Chinese pruim
Quail ~ fillet & leg ~ duck liver ~ foam of wu zhi mao taò ~ sauce of Chinese plum
€ 14,50

Lam
Filet~ zwarte boomoor ~ rettich ~ basilicum ~ witte pinda ~ knoflook
Lamb fillet ~ Black tree-ear mushroom ~ rettich ~ basil ~ white peanut ~garlic
€ 16,00

Eend
Geroosterd ~ eendentong ~ maag ~ lever ~ zeekwal ~ ananas ~ Sichuan-stijl
Fillet of duck ~ roasted ~ duck tongue ~ stomach ~ liver ~ jellyfish ~ pineapple ~ Sichuan style
€ 14,50

Black Angus 
Shiitake ~ kalfstong ~ gerookte tomaat ~ mierikswortel~ saoto
Black Angus ~ shiitake ~ veal tongue ~ smoked tomato ~ horseradish~ saoto
€ 16,00