HanTing Cuisine

Koude gerechten

A LA CARTE

Op de volgende pagina’s treft u specialiteiten aan die de chef graag voor u bereidt. U kunt zelf daarmee uw menu samenstellen, waarbij chef Han de optimale volgorde van gerechten voor u aangeeft. HanTing serveert kleine gerechten; er zijn geen voorgerechten of hoofdgerechten. Met 3 à 4 gerechten krijgt u een goede indruk van zijn cuisine.

On the following pages you will find all of the specialities that the chef will gladly prepare for you. From this, you can put your own menu together and in addition to this Han will indicate what the best sequence of dishes is. HanTing serves small dishes; there are no starters or main courses. By taking 3 or 4 dishes you will get a good impression of his cuisine.

KOUDE GERECHTEN
Cold dishes

Tonijn & zeekwal
Rauw ~ komkommer ~ Chinese kool ~ rode peper ~ knoflook ~ sesam
Tuna ~ jellyfish ~ raw ~ cucumber ~ Chinese cabbage ~ red pepper ~ garlic ~ sesame
€ 14,50

Hamachi & Morilles
Rauw ~ morille-crème ~ oester ~ cacaou ~ mierikswortel ~ Suan cai
Hamachi & Morels ~ raw ~ morel cream ~ oyster ~ cocoa ~ horseradish ~ Suan cai
€ 15,50

Zalm & paling
Rode biet ~ komkommer ~ rijstlakentje ~ mosterd
Salmon & eel ~ beetroot ~ cucumber ~ rice paper ~ mustard
€ 14,50

Kalfslende
Kalfslende rosé ~ merg ~ garnaal ~ witte bonen ~ Chinese kool ~ wasabi ~ ponzu
Veal loin ~ rosé ~ bone marrow ~ shrimp ~ quail egg ~ white beans ~ cabbage ~ wasabi ~ ponzu
€ 14,50