Spaanse Gamba_HanTing Cuisine7532

5 Seasons Menu

FIVE SEASONS – FIVE COLOURS – FIVE TEAS

LENTE/SPRING

Coquille / Scallop
Dry-aged coquille ~ eendenlever ~ tamarinde ~ komkommer ~ miso shiso pesto
Dry aged scallop ~ duck liver ~ tamarind ~ cucumber ~ miso shiso pesto
Groene thee / green tea

ZOMER/SUMMER

Tijgergarnaal / Tiger Prawn
Tomaat ~ watermeloen ~ avocado ~ granaatappelsaus van tomaat en basilicum
Tomato ~ watermelon ~ avocado ~ pomegranate sauce from tomato and basil
Rode thee / red tea

HERFST/AUTUMN

Tong/Sole
Sepia ~ saffraan ~ quinoa ~ crème fraîche ~ bleekselderij ~ witte curry
Sepia  ~ saffron ~ quinoa ~ creme fraiche ~ celery ~ white curry
Witte thee / white tea

WINTER/WINTER

Kwartel/Quail
Filet & bout ~ sesam ~ schuim van gesuè-saus van gevogelte en wu zhi mao taò
Fillet & leg ~ sesame ~ foam of gesuè sauce from poultry and wu zhi mao taò
Zwarte thee / black tea

NAZOMER/LATE SUMMER
De bloemetjes en de bijtjes / The Birds and the Bees
Zwarte sesam ~ honing ~ osmantus ~ Chinese waterkastanje
Black sesame ~ honey ~ osmantus ~ Chinese water chestnut
Gele thee / yellow tea

€ 65 p.p.
Dit menu is alleen zonder restricties en per tafel te bestellen.

Thee arrangement € 4,75 per glas
Wijn arrangement € 7,00 per glas

This menu can only be ordered unrestricted and per table.
Tea paring € 4.75 per glass
Wine arrangement € 7.00 per glass